Czech Open - 17.10.2010

20.10.2010 07:15

Mezinárodním mistrem ČR 2010 je Jan Vachtarčík.

Billiard-hockey club Most se stal v půlce října pořadatelem otevřeného mezinárodního mistrovství ČR v táhlovém hokeji Chemoplast.

Na Czech open jak se tento mezinárodní podnik nazývá se sjeli hráči z různých koutů republiky ale také z Polska, Švédska, Japonska.

Ve finále se střetli dva favorité - Jan Vachtarčík (Buhumín) a Milan Hulínský (RHC Tigers Příbram). Vždy když se střetnou tito dva ve finále, je vidět opravdu špičkový táhlový hokej. Nejinak tomu bylo i tentokrát se šťastnějším koncem pro Vachtarčíka.

Boj o třetím místem mezi Václavem Truhlářem (S.H.L. Brno) a Martinem Vachtarčíkem (Bohumín) pak byla reprízou loňského souboje o třetí místo na mistrovství ČR. Martin Vachtarčík se za svou republikovou porážku dokonale pomstil a na dlouhou cestu do Bohumína si nadělil vítězství a bronzový pohár.

Celkových 49 účastníků soutěže, ale i stoupající počet účastníků Českého poháru je odměnou za práci pořadatelského klubu BHC Most, ale i klubů z Brna a Vysočiny.


Cestování a ubytování, E-shopy, PC, Služby, Zábava a volný čas, Spolupracujeme: Gravegame.net, Bluestudio.cz, Mye-shop.eu